Ik ben Helena van Ruyven, Professional Energy Coach. Ik heb de switch gemaakt nadat mijn kinderen zijn geboren van jurist naar Mastering Your Energy & Crystal Coach en werk al 20 jaar met verschillende mensen en vooral met Hoog Sensitieve Personen,  Samen met Robin Groeneveld mijn echtgenoot zijn wij Helder Inzicht VOF sinds 2010. Wij richten ons erop om groepen en individuen te begeleiden in "mastering your energy" en werken met kristallen. Hierbij maken wij gebruik van coachings-, meditatie- en helingstechnieken. Daarnaast faciliteren we programma's in hoe je effectief om kunt gaan met je eigen energie en die van anderen en het verbinden met de universele levensenergie. Hoe meer mensen zich bewust verbinden met hun energieveld  en de wereld van de kristallen die daarbij behulpzaam kunnen zijn, hoe meer de wereld een beetje mooier kleurt.

Het verbinden met kristallen kan een levensveranderende ervaring zijn en jouw helpen richting te geven aan je leven zoals ze dat ook voor mij doen!

 

 

Robin Groeneveld

Crystal master,  crystal healer,  personal coach on business transformation and human changes at Aberkyn consultants. www.helderinzicht.net