Workshop:  Kennismaken met kristallen

 

Deze 2 uur durende workshop laat je kennismaken met de wereld van de kristallen.

In deze workshop leer je hoe je jezelf kunt openen voor de energie van kristallen. Tevens leer je hoe je kristallen kan selecteren en hoe je de kristallen energetisch kunt reinigen en opladen.

De workshop is in kleine groepen, zodat er ruimte is voor individuele afstemming.

Waar: In onze Kristal Oase bij Amersfoort

Van: 14.00- 16.00 uur inclusief koffie, thee 

Kosten: 60 euro voor particulieren. 75 euro voor bedrijven en zzp-ers.

De eerstvolgende workshop is:   

vrijdag 9 juni

vrijdag 7 juli

vrijdag 1 sept

 

 


Kristalopleiding: De kracht van kristallen

De kristal opleiding is voor diegene die zich willen verdiepen in de wereld van de kristallen. Je leert hoe je kristallen kunt gebruiken ter ondersteuning van de energie in een groep, ruimte (bijv. huis of kantoor) of familierelatie.  De opleiding bestaat uit 3 dagen met theorie, ervaren, oefenen en reflecteren.

Dag 1 Hoe verbind je je energetisch met kristallen, Wat voor soort kristallen zijn er en hoe kunnen ze jouw energieveld helen.

Dag 2 Welke kristallen corresponderen met de chakra's, Hoe heel je je chakra's met kristallen en je krijgt een chakra meditatie mee voor ieder dag.

Dag 3 Hoe maak je een energetisch veld van kristallen en hoe kan je dat toepassen om een groep of ruimte energetisch te balanceren.

De dagen zijn van 10.00-16.00 uur incl. Thee, koffie met lekkers en een vegetarische soep en salade. Tevens krijg je cursus- en oefenmateriaal  voor thuis. Prijs van deze opleiding is 750 euro ex btw.

De eerst volgende kristalopleiding is.

juli aug sept 

jan-feb-mrt